divendres, 20 de maig del 2011

Que totes les persones se sentin a gust a Mataró

A Mataró, fruit de l’esforç de moltes persones i de polítiques locals dels governs d’ esquerres tenim un alt nivell de cohesió social, però això no significa que la feina estigui feta. Hem d’avançar encara més per la inclusió social i en l’atenció preferent a les persones que per un motiu o altre tenen més dificultats, i més ara que ens volen fer creure que la crisi econòmica ha de retallar necessàriament aquestes polítiques del benestar comú. Ara més que mai, hem de reivindicar la universalitat dels serveis socials, des dels ajuntaments i amb totes les entitats civils que treballen per la inclusió.

La nostra ciutat, com totes les agrupacions humanes està formada per persones diverses, amb necessitats diferents en funció de la seva edat, de les seves vulnerabilitats, de la seva cultura o dels seus projectes vitals.

ICV-EUiA ha treballat i seguirà fent-ho per tal que totes les persones se sentin incloses en la nostra ciutat, cadascú amb les seves singularitats, però formant part d’un col·lectiu que els ha procurar el benestar suficient per a tirar endavant.