dilluns, 16 de maig del 2011

ICV-EUiA vol que Mataró giri cap a l'esquerra per combatre la por i la resignació de les retallades de CiU

Joan Herrera i Mercè Civit amb la candidatura que encapçala
 Esteve Martínez a l'acte central del Maresme

El president del grup parlamentari d'ICV-EUiA, Joan Herrera, va assistir ahir a l'acte central de campanya del Maresme que ha tingut lloc a Mataró des d'on ha assegurat que cal que la ciutat "giri cap a l'esquerra" per combatre la por i la resignació que produeixen les retallades que està duent a terme el Govern de la Generalitat. "Ens hi juguem molt", ha alertat el dirigent ecosocialista per la qual cosa ha apostat pel "boca-orella" perquè la ciutadania conegui les propostes alternatives de la coalició per sortir de la crisi econòmica.

De la mateixa manera, Herrera ha insistit en cridar a la mobilització electoral per fer entendre a Artur Mas que quan un s'equivoca "ha d'escoltar, dialogar i rectificar" després que ahir milers de persones sortissin al carrer per dir "prou" a les retallades. "Cal aconseguir que més ciutats girin cap a l'esquerra", ha afegit i la millor manera, ha dit, "és tenir candidats com l'Esteve Martínez, compromesos amb la justícia social i la sensibilitat ambiental".


Duran la mateixa activitat Mercè Civit diputada d'ICV-EUiA i dirigent d'EUiA ha cridat el vot contra les retallades de les persones que s'han mobilitzat els darrers dies als pobles i ciutats de tot Catalunya i especialment a la gran manifestació del passat 14 de maig pel centre de Barcelona, cal votar contra les retallades.


Per la seva banda, el cap de llista per Mataró ha assegurat que treballarà per aconseguir una ciutat més sostenible i verda, per damunt de les polítiques de ciment que han trinxat la comarca.