divendres, 15 de novembre del 2013

Esteve Martínez: "La reforma de les pensions del PP forma part d'un pla orquestrat per saquejar els drets de la gent"

Militants d’ICV i EUiA surten al carrer a Mataró i a tot Catalunya en el "divendres roig" per informar de les conseqüències nefastes de la reforma de les pensions del PP

Mataró, 15 de novembre de 2013

El coordinador del grup parlamentari d'ICV-EUiA, Joan Herrera, ha avisat avui a Barcelona que "la reforma de les pensions forma part d'un pla orquestrat per saquejar els drets de la gent" que, ha dit, va començar amb les polítiques d'austeritat en educació i salut i les privatitzacions d'espais públics i ha continuat amb la degradació de les pensions "perquè alguns facin negoci". "És el pla que proposa el PP i no és de rebut", ha lamentat.

Per això, la coalició ha començat una campanya explicativa de les mentides del PP amb la seva reforma de les pensions que avui s'ha concretat amb què dirigents, càrrecs locals, militants i amics d'ICV i EUiA han sortit avui al carrer per repartir de material en diferents estacions de RENFE, metro i FGC d'arreu del territori. A Mataró, un grup de militants d'ICV i EUiA han repartit material d'aquesta campanya a l'estació de RENFE. "Farem oposició frontal per denunciar que volen fer negoci amb els nostres drets", ha dit Esteve Martínez, regidor d'ICV-EUiA a l'Ajuntament de Mataró. Martínez ha estat repartint material de la campanya durant el matí d'aquest divendres, acompanyat, entre d'altres, de Noe Ayguasenosa (coordinadora d'ICV de Mataró), Santi Serra (coordinador d'EUiA de Mataró) i Salvador Milà (diputat d'ICV-EUiA al Parlament de Catalunya).
 
A Barcelona, Herrera ha lamentat que "avui llegim que s'ha acabat el rescat i la realitat és que el rescat de les persones encara no ha començat", que també ha criticat que és mentida que no hi hagi diners per les pensions quan "sí que n'hi ha hagut pels bancs".

Més informació de la campanya a www.pensionsimentides.cat