dimarts, 28 de gener del 2014

ICV-EUiA Mataró cridem a tota la gent d'esquerres a participar a l'Assemblea Oberta del dia 1 de febrer a Barcelona

Noe Ayguasenosa, Santi Serra i Esteve Martínez criden a tots els mataronins i mataronines d'esquerres a participar a l'Assemblea Oberta del dia 1 de febrer a Barcelona

Els dirigents d’ICV i EUiA de Mataró presenten l'espai de confluència que ha de servir per debatre la construcció d'una alternativa a les polítiques de CiU i PP

Mataró, 28 de gener de 2014

La coordinadora d'ICV de Mataró, Noe Ayguasenosa, ha fet una crida a "tothom i sense exclusions" a participar a l'Assemblea Oberta que tant la seva formació com EUiA estan promovent de cara al proper dissabte 1 de febrer a l'antiga fàbrica Fabra i Coats de Barcelona. "Una crida a tothom i sense exclusions que vulgui defensar el dret a decidir i que vulgui combatre les polítiques de retallades i de la troika que no ens duen enlloc i tothom que entengui que cal una nova política amb les parets de vidre", ha dit Ayguasenosa avui en roda de premsa per presentar l'acte del pròxim dia 1 de febrer al mateix temps que ha insistit que "sense cap exclusió tothom hi està convidat".

Ayguasenosa ha volgut deixar clar que l'Assemblea Oberta que la coalició planteja el proper dissabte "en som convocants però no propietaris" i per això ha dit que la crida es fa a "tota aquesta gent perquè és ara quan hem de canviar les coses per intentar construir un horitzó de justícia i de llibertat". Ayguasenosa ha situat que cal "un horitzó de canvi a Catalunya perquè el canvi a Catalunya és dret a decidir però no també és la fi de les retallades, la redistribució de la riquesa, la justícia social, la lluita contra la corrupció". Temes que la coordinadora d'ICV de Mataró ha vaticinat que segur que sortiran en el debat de l'assemblea.

"Volem ser una forma que aquesta ràbia i aquesta indignació es converteixi en alternativa i que no només diguem als govern que han de canviar, sinó que tinguem la força i la il·lusió per fer un projecte majoritari socialment que digui prou, aquí s'ha acabat", ha afegit, per la seva banda, el coordinador d'EUiA de Mataró, Santi Serra. "Si no hi ha una gran suma, no guanyarem a la gran dreta", ha resumit.

En aquest sentit, Serra ha explicat que l'Assemblea Oberta del proper 1 de febrer és "només un primer pas, però un primer pas molt i molt important en un nou temps i en una nova política". "Volem anar consolidant tot un nou moviments de nou subjecte polític", ha recordat Serra, que ha indicat que "la coalició és un valor, però no n'hi ha prou, i per tant, anem a molt més". Per il·lustrar aquesta intenció, ha declarat: "cremem les naus amb aquest projecte, volem deixar de ser el que som per ser molt més".

En el mateix sentit s'ha pronunciat el portaveu d'ICV-EUiA a l'Ajuntament de Mataró, Esteve Martínez, qui s'ha referit a la trobada del dia 1 de febrer com un "projecte compartit de la que en som promotors però no en som propietaris" i ha llançat la convocatòria també a tota la gent "d'esquerres amb la que compartint un diagnòstic i la voluntat de donar un tomb a les coses i que hi hagi una alternativa a la política que ens governa". "Hem de confluir en un espai i saber si hi ha possibilitat de construir una cosa compartida", ha verbalitzat la coordinadora nacional ecosocialista.

Més informació: http://www.araesdema.cat/