dimarts, 19 d’abril del 2011

Cayo Lara dóna suport a Mataró a ICV-EUiA

Cayo Lara, coordinador general d’Izquierda Unida, s’ha reunit amb la direcció local d’ICV-EUiA de Mataró, que encapçalen el cap de llista, Esteve Martínez, el coordinador local d’EUiA, Paco Conde, i el president d’ICV, Sergi Morales, per a expressar-los tot el seu suport en les properes eleccions municipals.

Segons Lara, “la candidatura d’ICV-EUiA és la única que pot representar a Mataró els valors de l’esquerra transformadora i inconformista que lluita contra les injustícies del sistema econòmic actual”.

El líder d’Izquierda Unida ha volgut deixar clar que per a ell “és necessari que siguem bel•ligerants amb aquells que pretenen retallar-nos els drets. Hem de fer dels Ajuntaments la primera línia de defensa de l’Estat del Benestar i plantejar a les institucions i al carrer la nostra alternativa”.

Lara ha anunciat que no serà la seva última visita a Catalunya abans de les eleccions municipals, i s’ha compromès a celebrar els “més que segurs bons resultats” de la coalició a Mataró amb un sopar després del 22-M.