dimecres, 26 de maig del 2010

ICV-EUiA convoca a la Comunitat Educativa per debatre sobre el present i el futur de la ciutat

ICV-EUiA ha convocat a agents socials relacionats amb el món de l'educació i a tota la ciutadania que s'hi vulgui afegir aquest dissabte, dia 29, al Centre de Formació de Tres Roques. Al llarg de tot el matí, tindrà lloc una jornada de reflexió i debat entorn les polítiques educatives que ha dut a terme des de 2003, i que vol seguir duent a terme, ICV-EUiA des del Govern Municipal.

Els regidors d'Educació Josep Comas (2003-2007) i Conxita Calvo (2007-...) seran els encarregats de dirigir la jornada, que comptarà amb la participació de representants dels àmbits de l'educació, com d'AMPAs, sindicats, estudiants, professorat i associacions relacionades.

Durant la jornada es parlarà de tots els sectors educatius, des de l'educació obligatòria fins la post-obligatòria, passant per l'educació de 0 a 3 anys, la formació al llarg de la vida i la Formació Professional.

En paraules de la coordinadora de l'àmbit d'educació d'ICV-EUiA, Conxita Calvo, la jornada “ha de servir per a fer balanç, passar comptes, reflexionar sobre el que hem fet i el que fem, i finalment, parlar sobre allò que creiem necessari de fer en el futur”.

El candidat d'ICV-EUiA, Esteve Martínez, serà l'encarregat de clausurar la jornada i de recollir les propostes que se n'hagin derivat per a incloure-les, tal com s'ha compromès, en el seu programa electoral per a les eleccions de 2011. Martínez ha dit que “a ICV-EUiA no volem fer el programa electoral entre 8 o 10 persones, tancats a un despatx. Nosaltres el volem fer parlant amb la gent que treballa en cada espai, ja sigui temàtic o territorial, que viu el dia a dia, que coneix la realitat, i ho volem fer escoltant-los i debatent amb ells. Per això aquestes jornades són tan importants per a nosaltres”.