dimarts, 14 de maig del 2013

Alternativa Jove del Maresme es reuneix per preparar la 2a Assemblea Nacional

Els joves d’Esquerra Unida i Alternativa del Maresme s’han reunit aquest passat dissabte per preparar la segona Assemblea Nacional d’Alternativa Jove  que es celebrarà els propers 17 i 18 de maig. Una vintena de joves han debatut sobre els efectes de la precarietat laboral, la mercantilització de l’educació superior i el patriarcat.  

Els membres d’Alternativa Jove del Maresme s’han reunit el matí del dissabte a Palafolls per enfocar la organització de la segona assemblea dels Joves d’EUiA i debatre sobre la situació dels joves de les capes populars, els efectes de la precarietat, la mercantilització de l’educació i les retallades en serveis públics. Unes vint joves de Mataró, Vilassar de Mar, Pineda de Mar, Premià de Mar, Premià de Dalt, Malgrat, Palafolls i el Masnou també han debatut sobre organització del jovent i els moviments socials a la comarca i les futures activitats que hi realitzaran  entre elles un concert reivindicatiu a Palafolls de cara al juliol i l'assemblea comarcal de cara al darrer trimestre de l'any.



Una delegació d’Alternativa Jove Maresme participarà a la segona Assemblea Nacional dels Joves d’EUiA, que es desenvoluparà el 17 i 18 de maig a Barcelona amb joves d’arreu de Catalunya. 


Marc Navarro, membre d'Alternativa Jove i responsable d'organització d'EUiA de Mataró ha declarat que la “organització dels joves és molt important per fer front a les retallades i a la precarietat i per poder plantejar alternatives al sistema capitalista”. Els joves del Maresme han volgut mostrar el seu suport al moviment 15M i es sumaran a la manifestació 12M15M de Barcelona.