dilluns, 30 d’abril del 2012

VISCA EL 1er DE MAIG!!!

Ocupació i defensa dels serveis públics, drets socials i fiscalitat justa. Prou retallades, més democràcia!

Després de l’èxit de la vaga, Mariano Rajoy i Artur Mas haurien de rectificar. Però les darreres decisions econòmiques, socials i fiscals impulsades pel PP i l’actitud del govern Mas, no van en la línia de rectificar. És més, aprofundeixen en polítiques fracassades per a crear ocupació, reactivar l’economia i sortir de la crisi.

La vaga del 29M ha estat un pas necessari d’una mobilització sostinguda, com aquest 1er de Maig. Una mobilització sostinguda i creixent contra les retallades socials, laborals, cíviques, democràtiques i polítiques que estem patint. Un procés de mobilització i conflicte dilatat en el temps, en el qual els sindicats de classe, la societat civil organitzada, els moviments socials i les forces polítiques d’esquerres, hem de ser elements vertebradors de la resposta ciutadana i unitària, al carrer i a les institucions.

Un itinerari que continuarà tot i que CiU i PP pretenen limitar la resposta social, acotar la discrepància cívica i criminalitzar el conflicte. Una limitació de drets i llibertats –després de retallar polítiques públiques i drets socials– que precisen per intentar neutralitzar sindicats, estudiants i organitzacions socials. No els ho podem permetre, és massa el que hi ha en joc.

En aquest 1er de Maig, EUiA torna a demanar la llibertat de l’Isma i en Dani, els dos estudiants de l’AEP que haurien d’estar a casa seva i no a la presó.

Visca el primer de maig,

tothom a la manifestació!

• BARCELONA, 11.30 h. Rda. Sant Pere / Pg. de Gràcia