divendres, 25 de febrer del 2011

Les regidores d’ICV-EUiA han estat claus per a les polítiques d’esquerres i ecologistes


Dimecres va tenir lloc l'acte on les regidores Conxita Calvo i Quiteria Guirao d’ICV-EUiA de Mataró van donar compte del què ha estat el mandat municipal des de l'accent que ha aportat Iniciativa-Esquerra Unida.

Les regidores van fem especial èmfasi en les actuacions concretes de les àrees on tenen competències, Educació i Sostenibilitat, així com en les responsabilitats transversals de ciutat com són els diversos programes de Llei de Barris, o les actuacions estratègiques que han desenvolupat altres àrees, com el Pla anticrisi Sumem per la cohesió, les actuacions per a millorar la mobilitat, l'atenció a les persones grans i amb dependència, la planificació territorial o les polítiques de ciutadania i immigració.

La portaveu del grup municipal, Quiteria Guirao, va expresar que "hem treballat amb il•lusió, honestedat i transparència uns valors que sempre han aportat a la política la gent de l'esquerra transpormadora, la gent d'Iniciativa-Esquerra Unida".

Les regidores van agrair molt especialment als companys i companyes que les han acompanyat en la tasca encomanada de portar a terme l'acord de govern. Han estat més de trenta persones que han representat a la coalició en consells de participació, instituts municipals i empreses públiques, amb les que, segons la regidora Conxita Calvo "hem incidit en les politiques de serveis socials, de cultura, de participació, de mobilitat, de promoció de ciutat, i totes les que vulgueu afegir-hi"

L'acte que va ser molt concorregut va finalitzar amb un petit detall cap a les regidores amb el lliurament d'un pom de flors a cadascuna.