dilluns, 17 de març del 2008

SEMPRE A L'ESQUERRA


Esquerra Unida i Alternativa de Mataró (EUiA) som una organització d’esquerres. Per tant, volem contribuir a millorar la vida de les persones i estem compromesos en transformar la societat, convençuts que és possible i necessari construir un món, una Catalunya i una Mataró més justos i lliures.

Però per avançar més encara en drets socials i nacionals, es necessita d’una major participació social i política de la gent d’esquerres, per això et volem convidar a què ho fem junts al ritme i en la mesura que tu vulguis.

Què defensem? El treball estable i segur. L’ensenyament públic i laic. La salut i el transport públics. L’accés a l’habitatge i als serveis socials per a tothom. La igualtat de drets de tothom que viu i treballa a Catalunya. Els drets de les dones i la lluita contra la violència de gènere. L’emancipació dels joves i la memòria històrica. Que pagui més qui més té i la redistribució de la riquesa. La pau i la solidaritat. Les energies renovables i les polítiques de sostenibilitat. El dret a l’autodeterminació i l’Estat federal plurinacional. L’Europa social i que un altre món és possible...

Com ens organitzem? A EUiA ens organitzem en assemblees de base. Assemblea local de Mataró. El nostre funcionament és el d’una persona, un vot. Prenem les decisions per consens i acords importants els sotmetem a referèndum. Pots rebre informació? Les persones d’EUiA reben diàriament un butlletí electrònic amb la informació del que proposem i fem, i de les accions a les quals participem. També a la web, www.euia.cat, podràs consultar tot el que vulguis sobre les nostres activitats i participar.

Alternativa Jove-Joves d’EUiA Si ets jove, sàpigues que les propostes i les accions joves d’EUiA les duen a terme l’Alternativa Jove-Joves d’EUiA, present a la nostra ciutat, als seus instituts i universitats.

D’esquerres i ecologistes de debò EUiA hem format ICV-EUiA. Una coalició roja, verda i nacional. Una proposta coherent i útil pels seus programes i pràctiques a les institucions i al carrer.

EUiA som republicans. També ens relacionem amb Izquierda Unida (IU), som membres del Partit de l’Esquerra Europea (PEE) i som presents al Fòrum Social Mundial, a l'Europeu i al Català.

En resum, si creus que per canviar les coses cal estar Sempre a l’esquerra! envia’ns un mail a euiamataro@gmail.com i ens posarem en contacte amb tu. Benvingut/da