dijous, 24 d’octubre del 2013

Demà 1r dia del Cicle Che Guevarra


Esquerra Unida i Alternativa de Mataró, organitza El Cicle de Cinema CHE en commemoració del 46è Aniversari de l'assassinat d'Ernesto Che Guevara el 9 d'octubre del 1967 a Bolívia.

Demà divendres  25 d'Octubre es projectarà la pel·lícula  Che, el Argentino on es mostra l'etapa que comença amb el Che coneixent a Fidel Castro i allistant-se com metge per formar part de l'expedició guerrillera del Granma cap a Cuba. I veure'm tota l'etapa de la lluita revolucionària a Cuba fins que l'1 de gener de 1959 triomfa finalment la Revolució Cubana.

Totes les projeccions es realitzaran a les 19:00h al bar Mataró de Tapas, c/ Hospital 26, Mataró (davant hospital Sant Jaume, el vell)

 Amb la projecció de les tres pel·lícules, Che, el Argentino el 25 d'Octubre; Che, Guerrilla el 15 de Novembre i Diarios de Motocicleta el 13 de desembre; volem mostrar la conscienciació del Che, i la seva vinculació a la lluita per l'alliberament dels pobles llatinoamericans, ja que creiem que la seva figura continua vigent avui com una proposta de resposta a les injustícies del capitalisme, i que a més mostra el valor del compromís social com a motor del canvi.