dissabte, 1 d’abril del 2017

Esquerra Unida crida a la participació a la confluència catalana d’Un País en Comú

Esquerra Unida i Alternativa de Mataró considerem que és l’hora de construir un nou espai polític, una proposta guanyadora i de majories a Catalunya i a Mataró.
https://lh3.googleusercontent.com/-B5G7dgxqFJI/WN9921fA-rI/AAAAAAAABUw/X74Nf6B19bUcayjL18oBYnWAijhgpI5hQCL0B/h606/3876199618609734739%253Faccount_id%253D3

Vivim canvis profunds que marquen un nou temps i exigeixen que fem un pas endavant, per teixir noves eines. A Catalunya la societat civil s’ha avançat a la política institucional, sortint al carrer i organitzant-se per defensar els seus drets, recuperar les institucions i posar-les al servei de la gent. Entre l'apatia i la resignació, va despertar la indignació i, més tard, la proposta i la il•lusió. S'obre una nova època al nostre país i a la nostra ciutat.

L’hegemonia conservadora convergent a Catalunya agonitza assetjada per casos de corrupció i per la mobilització ciutadana contra la política de retallades i la sociovergència mataronina és incapaç de donar respostes als reptes de la ciutat en totes les seves vessants. Des d’Esquerra Unida i Alternativa de Mataró considerem que és l’hora de construir un nou espai polític per a totes les catalanes i els catalans, una proposta guanyadora i de majories. Perquè no volem només guanyar unes eleccions, venim a guanyar un país. Fes un pas endavant perquè ningú no hagi de fer un pas enrere ni a Mataró ni enlloc.
Per aquest motius EUiA cridem a la participació des d’avui mateix dissabte 1 d’abril, que s’obre el procés de votació dels membres de la Comissió Executiva i la Coordinadora transitòries, que pilotaran els primers mesos de recorregut del nou espai polític. Així, les persones que ja s’hagin inscrit i verificat, podran votar en línia des de les 10h del dissabte 1 d’abril i fins les 14h del dia 8 d’abril pels candidats que prefereixin per ocupar els òrgans de direcció o als llocs presencials habilitats, que en cas de Mataró en son dos Diumenge 2 d’abril de 11h a 14h a la Plaça Catalunya 22 i dijous 6 d’abril de 10h a 13h i de 16h a 20h al Carrer Pujol 37. Les candidatures es poden consultar a la web unpaisencomu.cat. D’altra banda, durant l’assemblea es podrà votar de manera presencial el document de principis d’ètica política i radicalitat democràtica i també el document d’objectius polítics i model de país. Qui vulgui participar a les votacions que donaran forma al nou espai ha d’inscriure’s a través de la web  participa.unpaisencomu.cat, actiu des de fa setmanes, i a més ser major de 16 anys i residir a Catalunya (o que al seu DNI o NIE consti un domicili a Catalunya).

Calendari de les votacions
– De l’1 d’abril a les 10h fins el 8 d’abril a les 14hores en format en línia:
  • Membres de la Coordinadora i la Comissió Executiva transitòria
O presencialment a Mataró als següents dies:
    Diumenge 2 d’abril de 11h a 14h a la Plaça Catalunya nº22
    Dijous 6 d’abril de 10h a 13h i de 16h a 20h al Carrer Pujol nº37
– El 8 d’abril, presencialment a l’assemblea fundacional a Barcelona:
  • Objectius polítics i model de país
  • Principis d’ètica política i radicalitat democràtica del nou actor
L’assemblea fundacional se celebrarà el proper 8 d’abril al pavelló de la Vall d’Hebron de Barcelona i començarà a les 9 del matí.